22. 11. 2013.

Сарадња са Ubuntu LoCo Србија


Драго нам је да можемо да озваничимо сарадњу са Ubuntu-овом Локалном Заједницом у Србији.

Можемо бити захвални за помоћ коју нам пружају. Посебно нам је значајна подршка путем Форума за наше садашње, нове и будуће чланове и све остале кориснике слободног софтвера, да напоменемо да највише користимо и промовишемо Lubuntu. Наш блог је постао становник Планете што доноси могућност да се наш глас што даље чује и што већ даје резултате.

Ubuntu LoCo Србија је званични Ubuntu-ов локални тим за Србију. Ubuntu LoCo (скраћеница од Local Community — локална заједница) представља званични пројекат организовања корисника и љубитеља ове дистрибуције широм света у локалне заједнице. Циљеви LoCo заједница јесу промоција Ubuntu-a, пружање помоћи заинтересованим корисницима и организовање акција и пројеката везаних за популаризацију ове дистрибуције.

Нема коментара:

Постави коментар

Препоручујемо: Брзе, лагане, прелепе и слободне оперативне системе. Бесплатни су за преузимање, дељење и употребу, како код куће, тако и на послу. Имају веома ниске хардверске захтеве и одличан су избор за слабије, старије рачунаре али и за рачунаре нове генерације.

Lubuntu LXLE GALPonMiniNo

sudo apt-get install freedom